2 Απριλίου είναι η Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου και η Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

   Το σχολείο μας  γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου και την Παγκόσμια ημέρα Αυτισμού, με δράσεις από όλες τις τάξεις Corel painter 12.

Μαραθώνιος Βιβλίου από την Ε1 τάξη, βιβλιοπαρουσιάσεις από την Γ΄και Δ΄ τάξεις, θεατρική παράσταση από τους μαθητές της Ε2΄ τάξης με τη σκηνοθετική ματιά της κ Download finale 2011. Καλούση Χρίκλειας σε κείμενο της κ. Μαρτίνη Βάσως, εκθέσεις ιδεών από την ΣΤ΄ τάξη, ζωγραφική από Α΄και Β΄ τάξεις, πανό γραπτών μηνυμάτων από όλες τις τάξεις του σχολείου μας, προβολή ταινίας μικρού μήκους και άλλες πολλές ιδέες παρουσιάστηκαν στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων και οι μαθητές μας κατέθεσαν ιδέες, σκέψεις και εμπειρίες, με την επιστημονική καθοδήγηση και εμπειρία των δασκάλων τους 엔비디아 인스펙터.

Η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου καθιερώθηκε από την Ι.Β.Β.Υ., τη Διεθνής Οργάνωση Βιβλίων για τη Νεότητα, το 1966, την ημέρα των γενεθλίων του μεγάλου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν (2 Απριλίου 1805), με σκοπό να εμπνεύσει στα παιδιά την αγάπη για το διάβασμα και το παιδικό βιβλίο 안드로이드 스튜디오 아이콘.

Και στο σχολείο μας, ο σκοπός έγινε στόχος και ο στόχος υλοποιήθηκε!   Όμως η 2α Απριλίου είναι και η Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, ημέρα αφιερωμένη στο παιδί με αυτισμό Internet explorer 11 offline.

Ο αυτισμός ανήκει στην κατηγορία των δυσκολιών της ανάπτυξης. Πρώτος ο Kanner στη δεκαετία του ’40 αναφέρθηκε σε 11 παιδιά που σύμφωνα με την περιγραφή παρουσίαζαν «αυτιστικές διαταραχές με επίπτωση στην επαφή» mnet 음악 다운로드.

Στην εποχή μας η εξέλιξη της επιστήμης και τα σύγχρονα διαγνωστικά μέσα μπορούν να περιγράψουν, αρκετά εύστοχα, το βαθμό λειτουργικότητας ενός παιδιού με αυτισμό και να προτείνουν τρόπους στήριξης από διεπιστημονική ομάδα Download google Earth Pro.

Ένα παιδί με αυτισμό, δυσκολεύεται να κατανοήσει κοινωνικούς κανόνες και συμπεριφορές και την επικοινωνία(λεκτική, μη-λεκτική. Γι’ αυτό το λόγο έχει ανάγκη στήριξης από ειδικούς: γιατρούς, λογοθεραπευτές και εργοθεραπευτές, παιδαγωγούς κ.α. cve 다운로드.

Στην Ελλάδα, τα παιδιά με αυτισμό, αφού αξιολογηθούν σε δημόσιο φορέα, φοιτούν ή σε Γενικό Σχολείο με παράλληλη στήριξη από εκπαιδευτικό στην τάξη του μαθητή, ή σε Τμήμα Ένταξης σε Γενικό Σχολείο ή σε Μονάδες Ειδικής Αγωγής, στα Ειδικά Σχολεία 던 그리드.

Από τη Διεύθυνση