το 4ο ΔΣ Αγ. Αναργύρων¨Αδαμάντιος Κοραής”συμμετέχει στον Πανελλήνιο διαγωνισμό. ¨My alternative Christmas tree¨ το εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο από την Ε΄ τάξη

  Η Ε΄τάξη του 4ου ΔΣ Αγ 동갑내기. Αναργύρων ¨Αδαμάντιος Κοραής¨ κατασκεύασε ένα εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στα πλαίσια της δράσης του ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών με τίτλο: ¨My alternative Christmas tree¨ 한글 과 컴퓨터 뷰어.

Πως κατασκευάστηκε:

Το σκουπόξυλο της κυρίας Ανθούλας μας, που έσπασε, αποτέλεσε τον κορμό του δέντρου.                                                                                                Στη συνέχεια, προσαρμόστηκαν στο σκουπόξυλο τα κλαδιά του: Τα κλαδιά είναι λωρίδες άδειων χρησιμοποιημένων μπουκαλιών, κομμένες παράλληλα στον πάτο του κάθε μπουκαλιού, από διάφανα και μπλε πλαστικά μπουκάλια, τα οποία κόπηκαν με ψαλίδι ως το στόμιο Download Winix. Κατόπιν, το στόμιο φορέθηκε στο σκουπόξυλο. Στο τέλος, μπήκε το αστέρι, από χαρτί που είχε περισσέψει από άλλες  χριστουγεννιάτικες κατασκευές των μαθητών 타이탄 소울즈.

Για την έμπνευση και κατασκευή συνεργάστηκαν: οι μαθητές της Ε΄τάξης, η δασκάλα της Ε΄τάξης κ 피아노 음악. Ελίνα Ψυχογυιού, η Διευθύντρια του σχολείου και οι γονείς των μαθητών της Ε΄τάξης Download the presentation program.

Όλοι μαζί,  σας ευχόμαστε:  Καλά Χριστούγεννα! Ευτυχισμένο το 2020!

Πληροφορίες για τη δράση: Τη φωτογραφία του εναλλακτικού δέντρου μας θα στείλουμε στο ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών για να συμμετέχουμε στην καινοτόμα και δημιουργική  δράση του ΚΠΕ,  με τίτλο: ¨My alternative Christmas tree¨, που διοργανώνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και μαθητές Πρωτ/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της επικράτειας με θέμα τη δημιουργία εναλλακτικών Χριστουγεννιάτικων δέντρων από απαξιωμένα υλικά ή υλικά σε νέα χρήση 짠내투어 33회. Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο λειτουργίας και συντονισμού του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ: ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ… «ΑΧΡΗΣΤΑ» bve 5. Απώτερος σκοπός είναι η καλλιέργεια της δημιουργικής σκέψης και των επικοινωνιακών δεξιοτήτων των μαθητών Runetera.

Η φωτογραφία των έργων που θα πάρουν μέρος στη δράση θα δημοσιευτεί στο ιστολόγιο:  https://myownchristmastree.blogspot.com/2019/12/4_31.html

My alternativeChristmas tree (http://myownchristmastree.blogspot.gr/)

Από τη Διεύθυνση του σχολείου