Ο πρόεδρος Τμήματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Παν/μιου Δυτ. Αττικής στο 4ο Δ.Σ. Αγ. Αναργύρων

  Ο πρόεδρος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Παν/μιου Δυτ 피파18 한글. Αττικής,  Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού, κ. Λαλούμης Δημήτρης, έπειτα από πρόσκληση, επισκέφθηκε το σχολείο μας και συνομίλησε με τους μαθητές της Στ΄ τάξης σχετικά με τη φιλοξενία και τον τουρισμό, στα πλαίσια του 4ου θεματικού κύκλου των εργαστηρίων Δεξιοτήτων με θέμα: ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  워털루.

Ο καθηγητής, ο οποίος είναι και συγγραφέας βιβλίων για παιδιά (θεατρικά), αναφέρθηκε στη σημασία του τουρισμού, στην τουριστική  οικονομία, στη διοίκηση επιχειρήσεων φιλοξενίας αλλά και στους τουριστικούς προορισμούς, τον πολιτισμό, το περιβάλλον, την καινοτομία, τονίζοντας ότι με ό,τι ασχολείται ο καθένας μας πρέπει να το κάνει με αγάπη και υπευθυνότητα για να έχει ένα ικανοποιητικό πρωτ΄ απ΄ όλα για τον ίδιο, αποτέλεσμα 멜론 2018년 9월 3주차 top100 다운로드.

Έτσι, βάλαμε τα θεμέλια για να χτιστεί μια γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στην Α/θμια και Γ/θμια εκπαίδευση στη Δυτική Αθήνα hp 프린터드라이버 다운로드. Την έμπνευση μας την έδωσε μαθητής μας που ανέφερε ότι ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τουριστικά επαγγέλματα.  Προετοιμασία για μιαν άλλη βαθμίδα εκπαίδευσης Download YouTube Sounds!

Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για όλους.