Η θεατρική ομάδα της  Συντεχνίας του Γέλιου υλοποιεί θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα με τους μαθητές στο 4ο ΔΣ Αγ. Αναργύρων στα πρότυπα του GRIPS Theater του Βερολίνου

  Αγαπητοί γονείς,

Στις 25 Φεβρουαρίου 2020, οι μαθητές των Γ1 και ΣΤ2 τάξεων συμμετείχαν στο διαδραστικό θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα: “ΑΦΉΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΝΑ ΠΑΊΞΟΥΝ”, με τις δασκάλες τους κ.κ azpr 다운로드. Σαββοπούλου Κ. και Μαρτίνη Β.. στα πλαίσια του 2ου θεματικού κύκλου ΕΝΔΙΑΦΈΡΩ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΩ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ Download Moemon. Το θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα αφορά στο Δικαίωμα του παιδιού στον ελεύθερο χώρο στην πόλη για παιχνίδι, από τα μέλη της θεατρικής ομάδας της  Συντεχνίας του Γέλιου Mobile YouTube mp3. Η θεατρική ομάδα έχει σχεδιάσει και υλοποιεί το πρόγραμμα σύμφωνα με τα πρότυπα του GRIPS Theater του Βερολίνου, με το οποίο συνεργάζεται.       

Το παραπάνω αποτελεί ένα πρόγραμμα μετεπεξεργασίας, με βιωματική προσέγγιση, για παιδιά του Δημοτικού, που έχει ως στόχους: α) να βιώσουν οι μαθητές μας μια θεατρική συνάντηση που συνοδεύει μια θεατρική παράσταση για παιδιά, β) να διερευνηθούν νοοτροπίες παιδιών σχετικά με το παιχνίδι με διαθεματικό και διεπιστημονικό τρόπο  και να αναστοχαστούν σε αυτές, γ) να προβληματιστούν για την ύπαρξη χώρων για παιχνίδι και για το δικαίωμα των παιδιών για παιχνίδι σε χώρους δημόσιους όπως η γειτονιά τους,…. v3 internet security 8.0 다운로드. .

Το εν λόγω πρόγραμμα αξιοποιεί και συνδυάζει τα εργαλεία και τις τεχνικές του Drama in Education, του θεάτρου της επινόησης, του θεάτρου της αγοράς και του θεατρικού παιχνιδιού.

Από τη Διεύθυνση