Ενημέρωση σε γονείς από τη Δ.ντρια και τον εκπ.κό Φ.Α. κ. Σιούντρη Θ.

  Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διευθύντριας του Σχολείου, στις 18:00 η ώρα, για να ενημερώσει τους γονείς και κηδεμόνες για το πρόγραμμα σίτισης στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας και στη συνέχεια ο εκπαιδευτικός κ teraterm 한글 다운로드. Σιούντρης Θανάσης συζήτησε με τους γονείς για θέματα που αφορουν το μάθημα της Φυσικής Αγωγής,  Παιχνίδια για την αυλή θέματα που αφορούν την υγεία και άσκηση των μαθητών μας, καθώς και για την  άθληση και τη ποιότητας ζωής των παιδιών εκτός σχολείου 애플뮤직 일괄.

     Σκοπός του Σχολείου, σύμφωνα με τον νόμο 1566/85, αρθρο 1 είναι, να συμβάλει (το σχολείο) στην ολόπλευρη, αρμονική και ισόρροπη ανάπτυξη των διανοητικών και ψυχοσωματικών δυνάμεων των μαθητών, ώστε ανεξάρτητα από φύλο και καταγωγή, να έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν σε ολοκληρωμένες προσωπικότητες και να ζήσουν δημιουργικά. 

Ο σκοπός της Φυσικής Αγωγής (Φ.Α.) στο δημοτικό σχολείο είναι, μέσα από ποικίλες κινητικές και αθλητικές  δραστηριότητες, να βοηθήσει στη σωματική ανάπτυξη των μαθητών, να συμβάλει στην ψυχική και πνευματική τους καλλιέργεια και στην αρμονική τους ένταξη μέσα στην κοινωνία. Η Φ VC RUNTIME 140D 다운로드. Α., σύμφωνα με τον παραπάνω γενικό σκοπό, όπως ανέλυσε διεξοδικά ο κ. Σιούντρης, απευθύνεται στους τρεις βασικούς τομείς της προσωπικότητας του μαθητή: Το σωματικό, τον ψυχικό και τον πνευματικό.  Από τους τρεις αυτούς τομείς η Φυσική Αγωγή απευθύνεται κατά προτεραιότητα στο σώμα, αλλά προσπαθεί να αναπτύξει και συγκεκριμένα επιθυμητά ψυχικά χαρακτηριστικά των μαθητών, όπως είναι η κοινωνικoπoίηση, ο σεβασμός των αντιπάλων, κτλ 트위치.

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν πολύ ενδιαφέροντα και ανάλογη συνάντηση-συζήτηση θα ξαναγίνει, έπειτα και από αίτημα των γονέων που παραβέθηκαν 핫이슈.