4ο Δ.Σ. Αγ. Αναργύρων: Παρουσίαση παιδικού βιβλίου «Η Ευρώπη είμαστε εμείς» από τη συγγραφέα Φ. Κωνσταντοπούλου

                   Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Τρίτη 15/6/2021 στο 4ο Δ.Σ 퍼블 모바일. Αγ. Αναργύρων η συγγραφέας Φωτεινή Κωνσταντοπούλου παρουσίασε το παιδικό ηλεκτρονικό βιβλίο «Η Ευρώπη είμαστε εμείς» στους μαθητές μας, στο πλαίσιο των δράσεων για τον εορτασμό των 40 χρόνων από την ένταξη της Ελλάδας στην  ΕΟΚ Download this path.

Το σχολείο μας είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών κ 버즈 나무 다운로드. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Ζέττα Μακρή, την Eπικεφαλής  της  Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κα azpr 다운로드. Νιόβη Ρίγκου, μαζί με τον κ. Αλεξάνδρου Λάμπρο από την Αντιπροσωπεία της Ε.Ε. στην Ελλάδα, οι οποίοι μας επισκέφθηκαν για την παρουσίαση του παραπάνω παιδικού βιβλίου και συνομίλησαν με τους μαθητές μας, τους αυριανούς πολίτες της Ελλάδας και της Ευρώπης Download Moemon.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης, ο περιφερειακός σύμβουλος του Δυτικού Τομέα Αττικής κ Mobile YouTube mp3. Χαράλαμπος Αλεξανδράτος, ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων κ. Σταύρος Τσίρμπας, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα v3 internet security 8.0 다운로드. Άννα Καπνιά Μπούνα, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ρέππας Γιάννης, η Διευθύντρια Εκπαίδευσης Γ΄Αθήνας κ 피파18 한글. Παπαδημητρίου Μαρία.

Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7-11 ετών και σκοπός της εκδήλωσης ήταν η μαθησιακή εμπειρία των μαθητών μας με θέματα της Ευρώπης και τους θεσμούς της.  Η συγγραφέας Φ 워털루. Κωνσταντοπούλου παρουσίασε τους μικρούς ήρωες του βιβλίου της και αλληλεπίδρασε με τους μαθητές για τις ιδέες της αλληλεγγύης, της ειρήνης, της δικαιοσύνη, της υγείας, της μόρφωσης 멜론 2018년 9월 3주차 top100 다운로드.

Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους καλεσμένους μας την  καινοτόμο νεανική επιχειρηματική ιδέα τους, στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων για την καινοτόμο κατασκευή γυαλιών που αφορούν στα άτομα με προβλήματα όρασης, μιας και το εν λόγω βιβλίο απευθύνεται και σε παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης.

Η επίσκεψη ενός συγγραφέα στο σχολείο  αποτελεί πάντα μια ξεχωριστή εμπειρία.

Να τονίσουμε ότι το σχολείο μας έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας λόγω της πανδημίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη αυτή για τους μαθητές μας εκδήλωση.

Το σκηνικό της εκδήλωσης φιλοτέχνησε ο κ. Τσιρογιάννης Παναγιώτης, γονέας του σχολείου μας.

Από τη Διεύθυνση