η Δ΄ Τάξη πάει θέατρο

 Η Δ΄ Τάξη του σχολείου μας θα παρακολουθήσει το θεατρικό έργο του Volker Ludwig, “Μια Γιορτή στου Νουριάν”, από την Συντεχνία του γέλιου, σε σκηνοθεσία Βασίλη Κουκαλάνι, στις 12/4/2022, στα πλαίσια του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων του θεματικού κύκλου: Δεξιότητες της κοινωνικής ζωής (Αυτομέριμνα, Κοινωνικές δεξιότητες, Ενσυναίσθηση και ευαισθησία, Πολιτειότητα, Προσαρμοστικότητα, Ανθεκτικότητα, Υπευθυνότητα), με θέμα: ¨Έχω κι εγώ δικαιώματα 몬스터헌터 월드 pc 다운로드. Είμαι παιδί¨. 

Η παράσταση της «Συντεχνίας του γέλιου»  “Μια Γιορτή στου Νουριάν” ξεκίνησε από το θέατρο ΠΟΡΕΙΑ και άφησε «εποχή», δημιουργώντας ένα πολιτικό θέατρο για παιδιά με περισσότερες από 200 παραστάσεις, διθυραμβικές κριτικές και ανταπόκριση από τους θεατές Download vray 2.0. Η παράσταση παρουσιάστηκε στο θέατρο Grips του Βερολίνου ως κεντρικό γεγονός εορτασμού των 40 χρόνων του εμβληματικού αυτού θεάτρου που σημάδεψε όλη την θεατρική Ευρώπη από την δεκαετία του 1980 ως σήμερα 안드로이드 동영상 링크.

Το “Μια γιορτή στου Νουριάν” είναι μια ανατρεπτική κωμωδία για τις προκαταλήψεις και την πολιτισμική συμφιλίωση που απευθύνεται σε ανθρώπους από έξι ετών – και όλων των ηλικιών 컴백 5.0! Το έργο αυτό γράφτηκε και παίχτηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’70 από το Θέατρο Grips του Βερολίνου Download our pre-download.

Το έργο προσπαθεί να αναδείξει τις αρετές της ανεκτικότητας, της αλληλοκατανόησης και αυθόρμητης ταύτισης που έχουν τα παιδιά μεταξύ τους πέραν των εγκλωβισμών που επιβάλλονται από την περιχαράκωση σε εθνικότητες και κοινωνικές τάξεις 스타 크래프트 리마스터.

Η παράσταση ευελπιστεί να αποτελέσει μια ουσιαστική και διαφωτιστική φωνή που απευθύνεται σε παιδικό κοινό αξιοποιώντας τον κόσμο των παιδιών, με όρους επίκαιρους και ρεαλιστικούς…

Πηγή: https://syntexniageliou.gr/show-item/mia-giorti-stou-nourian/