Λιομάζεμα στο Σχολείο μας

 «πες μου και θα ξεχάσω…

Δείξε μου και ίσως να θυμάμαι

Κάνε με να το βιώσω και θα το καταλάβω» ….. 

             Ήρθε η εποχή να  μαζέψουμε τις ελιές μας 카카오뮤직 음악. Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 η Δ΄τάξη με το δάσκαλό τους κ. Νάνο Θωμά-ραβδιστή στα λιόδεντρα του σχολείου και τους μαθητές-μαζευτές με τα λιόπανα, βοηθούς: τη Διευθύντρια κ Download StarCraft for Android. Ευαγγελίου Μαρία και τη δασκάλα κ. Γεωργοπούλου Γλυκερία, γνώρισαν από κοντά το γνωστό σε όλους «λιομάζωμα», που αυτήν την περίοδο λαμβάνει χώρα στις αγροτικές περιοχές της χώρας μας, έχοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία, να συμμετέχουν ενεργά σ΄αυτή τη διαδικασία 카톡 앱.

VAN GOG,  LIOMAZEMA

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και χάρηκαν με τη βοήθεια που προσέφεραν στο μάζεμα των ελιών Download the movie Igjam.

Ο κόπος τους φυσικά ανταμείφθηκε, καθώς πήραν τις ελιές σπίτι τους να τις φροντίσουν ώστε να καταστούν βρώσιμες, αφού ενημερώθηκαν για τον τρόπο έπειτα από συζήτηση με το δάσκαλό τους, όπου ο κάθε μαθητής/τρια κατάθεσε και  τις προσωπικές του εμπειρίες από οικογενειακές αντίστοιχες δράσεις 프리마베라. Άλλωστε η ελληνική οικογένεια τιμά και σέβεται τον καρπό της ελιάς και το λάδι.

Μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα απολαύσουμε όλοι μαζί τον κόπο μας, τρώγοντας αυτό τον πολύτιμο καρπό: την ελιά 윈도우10 1803 업데이트.