Το 4ο ΔΣ Αγ. Αναργύρων συμμετέχει στη δράση: «Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ πάει σχολείο» και ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ήρθε στο σχολείο μας από τη Φλώρινα της Δυτικής Μακεδονίας

    Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας συμμετέχει σε πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  με τις Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις και μας επισκέφθηκε ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ για να υλοποιήσει πρόγραμμα για τα μεγάλα άγρια θηλαστικά που απειλούνται με εξαφάνιση (αρκούδα, λύκος), στα δασικά οικοσυστήματα, στο δάσος και το νερό κ.ά 영화 크로싱.

Σκοπός του προγράμματος είναι να προσανατολίσει τα παιδιά στην αναζήτηση ενός νέου κώδικα αξιών που θα εξασφαλίζει την ισορροπία στο φυσικό περιβάλλον και στην ανθρώπινη ζωή. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίσουν οι μαθητές ότι τα άγρια ζώα χρειάζονται το σεβασμό μας και ότι δεν είναι κατοικίδια 리갈하이 일드 다운로드.

Η παιδαγωγική ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ που στηρίζουν τη δράση, κ.κ 코노스바 게임. Κρομυάδου Χ., Παπαχρήστου Β., Γλούφτση Μ. και οι εθελοντές κ.κ. Καπνιάρης Α., και Λεούση Μ 전선야곡. υλοποίησαν το πρόγραμμα σε όλες τις τάξεις του σχολείου μας, ‘έπειτα από αίτημα των μαθητών μας 윈도우10 제품키. Η εμπειρία για όλους μας ήταν εξαιρετική. Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ και την υπεύθυνη Περιβαλλοντικών θεμάτων της Γ΄Δ/νση ΠΕ κ Download the last broadcast on Twitch. Νιάρχου Ε. για την πρωτοβουλία της να φέρει τους μαθητές σε επαφή με την παραπάνω περιβαλλοντική οργάνωση 파워포인트 무료 템플릿.

 Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο για την παιδαγωγική του καταλληλότητα από το ΥΠ.Π.Ε.Θ 크롬 확장 프로그램. (Αρ. Πρωτ.: 220729/Δ2/14-12-2017).

 

πληροφορίες: ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ

Τηλ: 2310 555920

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ
Αετός Φλώρινας 530 75, Τηλ: 23860 41500
http://www.arcturos.gr

 «Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ είναι περιβαλλοντική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1992, για την προστασία της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος, με δράσεις έρευνας πεδίου, επιστημονικής μελέτης, ευαισθητοποίησης κοινού, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και εθελοντισμού για την προστασία της άγριας ζωής, την ενίσχυση της βιοποικιλότητας και της αειφορίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό Download the Life Bar.

Με στόχο την ολοκληρωμένη διαχείριση των Προστατευόμενων Περιοχών και την παροχή ειδικής τεχνογνωσίας για τις επεμβάσεις στο φυσικό περιβάλλον, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ υλοποιεί εθνικά και διασυνοριακά προγράμματα για την προστασία των ορεινών οικοσυστημάτων με έμφαση στα μεγάλα θηλαστικά» 한글 2014 vp.

(Περισσότερα στον ιστότοπο http://www.arcturos.gr )

Η Διευθύντρια

Ευαγγελίου Μαρία