Γιορτή της Γαλλοφωνίας στο 4ο ΔΣ Αγ. Αναργύρων

  Η φωτό από την προβολή της γαλλικής ταινίας “Azur et Asmar”
       Στις 19 Μαρτίου 2018, το σχολείο μας γιορτάζει την ημέρα Γαλλοφωνίας Download english sentences.

     Οι μαθητές, με την εκπαιδευτική στήριξη της καθηγήτριας Γαλλικών κ 다음 카페 동영상. Τακμαζόγλου Βαρβάρας, ανακαλύπτουν, μέσω διαδραστικών παρουσιάσεων και αφιερώματος στο Γαλλικό κινηματογράφο, τις δράσεις και τις αξίες της Διεθνούς Οργάνωσης Γαλλοφωνίας, της οποίας μέλος, από το 2004, είναι και η Ελλάδα, μεταξύ 84 άλλων χωρών Download low-flying.

     Το μήνυμα της γιορτής μας: ‘Γαλλοφωνία’ δεν αναφέρεται στο δεδομένο να αποτελεί η γαλλική γλώσσα τη μητρική σου γλώσσα, αλλά να ανήκεις σε εκείνη την κοινότητα των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τα Γαλλικά, γλώσσα των 5 ηπείρων, ως τη γλώσσα της οποίας το 64% των λέξεων περιέχουν ελληνική ρίζα 캐드 리습. Άλλωστε, η πολυφωνία, σε όλες της τις μορφές, δεν σημαίνει σύγχυση, σημαίνει πλούτο σκέψης 하하하송.

Η Διεθνής Ημέρα Γαλλοφωνίας εορτάζεται στις 20 Μαρτίου, σε ανάμνηση της υπογραφής της Συνθήκης ίδρυσης του Διακυβερνητικού Γραφείου Γαλλοφωνίας, κύριο φορέα του Διεθνούς Οργανισμού Γαλλοφωνίας, στο Νίγηρα το 1970 트 위치 클립.
Είναι μια ημέρα αφιερωμένη στη γαλλική γλώσσα. Στο πλαίσιο του εορτασμού της διοργανώνονται εκδηλώσεις και στις πέντε ηπείρους Download Xenonia 4. Κάθε χρόνο, με πρωτοβουλία του γαλλικού Υπουργείου Πολιτισμού και Επικοινωνίας, η Γενική Διεύθυνση της Γαλλικής Γλώσσας και των Γλωσσών της Γαλλίας εορτάζει τη γαλλική γλώσσα με βάση δέκα λέξεων που επιλέγονται κάθε έτος 한국영화 리턴.
Η Ελλάδα συμμετέχει κάθε χρόνο στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Γαλλοφωνίας, με εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα σε διάφορες πόλεις, κυρίως την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και το σχολείο μας τη γιορτάζει φέτος στις 19 Μαρτίου 2018 Download Warcraft 3.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Διεθνή Ημέρα Γαλλοφωνίας:  http://20mars.francophonie.org/