οι μαθητές/τριες της Ε΄ τάξης επισκέφθηκαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Ιλίου

 Την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2017 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ τάξης επισκέφθηκαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Ιλίου 윈도우7 무비 메이커. Οι βιβλιοθηκονόμοι υποδέχθηκαν εγκάρδια τους μικρούς μαθητές μας, τους εξήγησαν πώς λειτουργεί η βιβλιοθήκη, τους μίλησαν για τη σημασία και την αξία που έχουν τέτοιοι χώροι για τους κατοίκους ενός δήμου 윈도우 10 메일 앱.

Στη συνέχεια οι μαθητές σε ρόλο μικρών δημοσιογράφων υπέβαλαν διάφορες ερωτήσεις που είχαν σχέση με τα είδη των βιβλίων, τους χρήστες της βιβλιοθήκης, την επιστήμη της πληροφορίας, την αξία του βιβλίου και στο τέλος ξεναγήθηκαν στο χώρο, είδαν και ξεφύλλισαν βιβλία, ενώ μερικά παιδιά δανείστηκαν κιόλας cyberduck 다운로드.

Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε ως δραστηριότητα προέκτασης μετά τη ολοκλήρωση της ενότητας 9 με τον τίτλο: «Βιβλία – Βιβλιοθήκες»στο μάθημα της Γλώσσας Download the surface recovery image.

Επιπλέον συμπεριλαμβάνεται στις δράσεις που θα πραγματοποιήσει το σχολείο μας για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στις 2 Απριλίου 2018 Download Mistlot mp3.