¨η τσάντα στο σχολείο¨

¨Η    στο   Το Όραμα Του Σχολείου μας  μας” Cartrider Keyviewer.

Αγαπητοί γονείς,

ο Σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας με γνώμονα πάντα το καλύτερο για την ψυχοσυναισθηματική και μαθησιακή ωριμότητα και ανάπτυξη των μαθητών μας, αποφάσισε να εφαρμόσει μια πιλοτική δράση με τίτλο: «Η τσάντα στο σχολείο.»

Σύμφωνα με το εγχείρημα αυτό η τσάντα θα παραμένει στο σχολείο ένα σαββατοκύριακο το μήνα και φυσικά μετά την αξιολόγηση της εμπειρίας θα μπορεί να υπάρξει σταδιακή επέκταση του μέτρου 패션오브 크라이스트.

Γνωρίζουμε πως το διάβασμα των μαθημάτων του σχολείου στο σπίτι είναι μια καθημερινή πρόκληση για τα παιδιά, η οποία περιορίζει σημαντικά τον ελεύθερο χρόνο τους και την ενασχόλησή τους με τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και ταλέντα τους Download tekken tag tournaments.

Ταυτόχρονα και εσείς, οι γονείς, δέχεστε πίεση στον οικογενειακό και προσωπικό σας χρόνο, αφού σημαντικό μέρος του χρόνου σας αφιερώνεται στο διάβασμα των παιδιών σας Great May. Στη γεμάτη άγχος και υποχρεώσεις εποχή μας, ο χρόνος είναι μάλλον ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε Download the map of The Mountain Gillsal. Γι΄ αυτό και είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά, να τους αφιερώνουμε όσο περισσότερο γίνεται. Στηρίζουμε δημιουργικά τους μαθητές μας, και γι΄ αυτό το λόγο αφήνουμε το τελευταίο σαββατοκύριακο του μήνα ελεύθερο χωρίς κατ΄ οίκον εργασίες και χωρίς άγχος!! Download Pansori Boxer!

  Στηρίζουμε δημιουργικά τις οικογένειες των μαθητών μας, και γι΄αυτό το λόγο, φροντίζουμε να αφιερώνεται χρόνος ξεγνοιασιάς, παιχνιδιού, ξεκούρασης και χρόνος αλληλεπίδρασης των μαθητών με τους γονείς τους, χωρίς κατ΄οίκον εργασία για ένα Σαββατοκύριακο το μήνα 식샤를 합시다. Ευκαιρία λοιπόν, για βόλτα, κουβέντα, περιπάτο στη φύση, ενασχόληση με αντικείμενα που φέρνουν ηρεμία και χαμόγελα, διάβασμα βιβλίων προσωπικής επιλογής, επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού και διάφορες δράσεις,  για να περάσει ποιοτικό χρόνο όλη την οικογένεια 바다 탐험대 옥토넛 시즌4 다운로드.

 Οι στιγμές με τα παιδιά μας είναι στιγμές μαγικές, στιγμές μοναδικές, ουσιαστικές για τη συναισθηματική ανάπτυξη τους Angry Birds 2. Θα είναι αυτές οι στιγμές που χρόνια αργότερα θα πρωταγωνιστούν στις αναμνήσεις όλων μας!! Find and download you!

Ξεκινάμε από τον μήνα αυτόν και, αφήνουμε την τσάντα στο σχολείο την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου!

Η τσάντα στο σχολείο θα ξαναμείνει στο σχολείο την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου.

Η Δ/ντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων